Velkommen til Zonta København III

Klubben har eksisteret siden 1982 og har nu over 30 medlemmer, der repræsenterer et bredt udsnit af kvinder med forskellige uddannelser og job som f.eks. regnskabschef, psykolog, operasanger, journalist, grafisk designer, læge og civilingeniør. Mangfoldigheden giver inspirerende samvær og spændende dialoger og gør os samtidig i stand til at arrangere en række interessante events og arrangementer, som muliggør donationer til projekter, der styrker kvinders muligheder både lokalt og internationalt.

Vi mødes den sidste tirsdag i måneden fra august til juni og indleder møderne med fælles spisning efterfulgt af et fagligt indhold, der kan være alt fra egoforedrag, virksomhedsbesøg eller foredrag om emner af samfundsmæssig eller kulturel interesse.

Som medlem får du mulighed for at møde kvinder med forskellig baggrund og erhverv, for at få et fællesskab med kvinder med forskellige interesser og for at gøre noget for andre kvinder gennem Zontas projekter lokalt og globalt. Du får også mulighed for at deltage i og blive inspireret af interessante møder og diskussioner om varierende emner, for at få et nationalt og internationalt netværk og for gennem f.eks. en indsats i bestyrelse eller udvalg at opnå personlig og professionel udvikling. Der er mulighed for at bidrage lokalt i klubben, på landsplan eller internationalt. Og ikke mindst får du mulighed for at lære nogle spændende kvinder at kende, at have det fornøjeligt og morsomt og få en masse inspiration med hjem fra vores månedlige møder.

Foto: Kirsten Krarup

 

KLUB FAKTA
Klubnavn: Zonta København III

Klubnummer: 13-01-1022
Charterdato: 15. juni 1982
Mødedag: Sidste tirsdag i måneden
Antal medlemmer: 31 pr. 11.4.2019