setsket12-1

setsket12-2

setsket12-3

setsket12-5

25 års jubilæum

Klubbens 25 års jubilæum

Judith Larsen

I 2007 kunne klubben fejre 25 års jubilæum med et medlemstal på 43. Dagen blev markeret med et festligt jubilæumsarrangement, lørdag den 16. juni. Ikke mindre end 45 deltog i markeringen af jubilæet, dels klubmedlemmer, men også gæster fra andre danske klubber samt internationalt.

Dagen startede med rundvisning på Glyptoteket og efterfølgende havnerundfart.

Om aftenen samledes alle gæsterne til en flot fest i klubmedlem Aase Hagemanns lokaler, på Lindevangs Alle, Frederiksberg, hvor alle klubbens hjemmemøder også holdes. Aftenen startede med salg af lodder, til et lotteri med flotte sponsorerede gaver fra klubbens medlemmer.

Aftenens menu passede selvfølgelig til årstiden

setsket12-4

Under den festlige middagen blev der holdt taler, bl.a. andet af klubbens første formand Jeanette Oppenheim, men også af governor Heddy Tangen Steffensen, landsformand Eva Nielsen og vores egen Kirsten Theisen. Ind imellem var der også underholdning, som Maria Stenz, Edith Guillaume (København I) og Kurt Larsen stod for.

Klubben modtog en række pengegaver, ligesom lotteriet gav overskud, så der var mulighed for at uddele ekstra 20.000 kr., som sammen med klubbens

donation i 2007, blev fordelt med

  • 20.000 kr. til Støtteforeningen for Alexandrakollegiet
  • 20.000 kr. til international bekæmpelse af vold mod kvinder.
  • 10.000 kr. reserveret til fremtidige projekter.